top of page

Injektioner

Det finns olika sorters injektionsbehandlingar man kan få beroende på önskemål. Man kan använda antingen neurotoxin (botox) eller fillers.
Vissa vill reducera rynkor, andra vill justera/korrigera medan andra vill återskapa förlorad volym.


Från ca 25 årsåldern börjar vi utveckla fina linjer som senare utvecklas till rynkor och veck. Det bästa man kan göra är att vara proaktiv och förebygga/förskjuta uppkomsten av rynkor. Detta görs bäst med neurotoxiner (botox) som gör att musklerna slappnar av och därmed förhindrar/försvårar uppkomsten av rynkor.
Kommer man för första gången när det väl har bildats rynkor kan man behöva komplettera botoxbehandlingen med fillers.

En sned eller krokig näsa, en asymmetrisk läpp, en liten haka eller dubbelhaka är några exempel på saker som kan korrigeras. Ofta går man runt länge och stör sig på saker som man egentligen ganska lätt kan fixa. Detta är saker man kan åtgärda med hjälp av fillers.

Det finns även korrigeringar man kan göra med botox, t.ex. slappna av muskeln som drar upp läppen så man inte visar så mycket tandkött när man ler.

Volymförlust i läppar och kinder/midface är bland de första ålderstecknen man får. Med hjälp av fillers kan man återskapa den förlorade volymen snabbt och enkelt med snyggt resultat

bottom of page