top of page

Vår historia

En vision blir till verklighet

Naturell estetik startades av Ghazaleh år 2020 efter många års begrundan. Ghazaleh är legitimerad tandläkare sen 2011 och har jobbat som både allmäntandläkare och klinikchef sen dess. Att ta steget till att öppna en skönhetsklinik var inte självklar. Största anledningen till det var för att hon inte ville bidra till någon skönhetshets.
" Jag ville inte uppmuntra till en skev skönhetsbild som tvingade folk att tro att de måste se ut på ett visst sätt. Dragningen till att jobba med det estetiska och insikten om att det faktiskt är jag som bestämmer hur och vad jag gör på min klinik gjorde att jag tog steget. Det är så tillfredställande att kunna hjälpa kunder att må bättre. Det är inte bara förändring av utseendet utan man förändrar en persons självkänsla, boostar självförtroendet och bidrar till att dem mår bättre och det gör jag utan att förändra någons utseende utan jag bara förfinar och framhäver deras naturliga skönhet."

Värdegrund

Våra värdeord är trygghet, lyhördhet och personligt. Med det menar vi att vi alltid kommer skräddarsy behandlingarna efter just dig och dina önskemål så att du kan känna dig trygg med att få ett resultat som du är nöjd med.

Alla är vi olika och har olika krav samt förutsättningar så därför ser vi till att skapa en bra behandlingsplan för just dig innan behandlingen påbörjas.

Vi är registrerade hos IVO (Inspektionen för Vård och Omsorg) och har patientförsäkring hos Folksam.

Xazal 2_edited.jpg
bottom of page