top of page

Hudbehandlingar

Beroende på vad man är ute efter så finns det olika behandlingar att välja på. Vi erbjuder behandlingar med Ejal40 och PRX-T33.

Vår populäraste behandling är Ejal 40. Ejal 40 är en biostimulerare vilket betyder att den stimulerar kroppen att själv bilda kollagen och elastin och motverkar hudens naturliga åldrande.
Det stimulerade ämnet är hyaluronsyra.

Ejal 40 ska hjälpa till att göra huden mer stram och motverka slapphet. Den ger en förbättrad hudkvalité och kan minska intrycket av porer. Många upplever även mer glow.

Samtidigt blir PRX-T33 allt mer populär då den ger en snabb förbättring av hudkvalitén och man känner direkt en uppstramning av huden och ett fint glow direkt efter behandlingen. 

PRX-T33 ger snabbare resultat än Ejal40.

Ejal40
30 min, 1 700 kr

Denna behandling stimulerar huden till att bilda mer kollagen och elastin vilket ger mer glow, stramar upp huden och motverkar slapphet och ger ökad hudkvalité.

PRX-T33
Från 1995 kr

En nålfri hudföryngrande behandling som man normalt kör i en kur på 3-4 gånger. Den är biorevitaliserande och bygger upp huden underifrån. Ger en direkt uppstramning och ett fint glow och på sikt även jämnare hudton, reducering av fina linjer och fyllighet. Paketpris vid köp av kur på 4 gånger.

erik-mclean-7YNi8XRryDo-unsplash.jpg
bottom of page