top of page

Hudbehandlingar

Beroende på vad man är ute efter så finns det olika behandlingar att välja på. Vi erbjuder behandlingar med Ejal40, PRX-T33, PDO injektion samt hybridfillern HArmonyCa.

Det alla behandlingar har gemensamt är att de stimulerar till kollagenbildning. Kollagen är som hudens armeringsjärn och "håller upp" huden så den kan fortsätta vara spänstig, motverkar slapphet och hudens naturliga åldrande.
De olika behandlingarna jobbar på lite olika sätt. De innehåller alla olika ämnen men alla dem ämnena gör samma sak i olika grad.

I Ejal 40 är det stimulerade ämnet hyaluronsyra.

I PRX-T33 är det stimulerande ämnet Triklorvätesyra och väteperoxid. 
I PDO injektion är det stimulerande ämnet poly-p-dioxanone.
I HArmonyCa är det hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit.

Nedan kan ni läsa mer om de olika behandlingarna men man kan kort säga att PRX-T33 och Ejal40 är bra behandlingar som ger ett synligt resultat snabbare men det behöver underhållas oftare. PDO injektion och HArmonyCa jobbar längre tid med huden och man får ett mer långvarigt resultat.
Biverkningar är ovanliga vid dessa hudbehandlingar men som vid alla behandlingar som involverar nålar finns det alltid risk för blåmärken och en viss svullnad.

Ejal40
30 min, 1 700 kr

Denna behandling stimulerar huden till att bilda mer kollagen och elastin med hjälp av hyaluronsyra vilket ger mer glow, stramar upp huden och motverkar slapphet och ger ökad hudkvalité.

PRX-T33
Från 1995 kr

En nålfri hudföryngrande behandling som man normalt kör i en kur på 3-4 gånger. Den är biorevitaliserande och bygger upp huden underifrån med hjälp av triklorättiksyra och väteperoxid. Ger en direkt uppstramning och ett fint glow och på sikt även jämnare hudton, reducering av fina linjer och fyllighet.
Paketpris vid köp av kur på 4 gånger.

PDO injektion
Från 5 000kr

Världens första PDO injektion. PDO har använts i decennier inom bl.a. kirurgi och många känner igen PDO från trådlyft. Nu finns den i flytande form och injiceras och ger en kraftig kollagenbildning, hudföryngring, hudåtstramning och förbättrad hudstruktur. Skillnad ses och märks efter en injektion men för en mer långvarig effekt (ca 2 år) rekommenderas en kur på 3 gånger. Man kan lägga det i olika områden men populärast är det känsliga området runt ögonen.
Den är väldigt vävnadsvänlig och försvinner helt från kroppen efter 6 månader men dess effekt håller i sig minst 1 år.

HArmonyCa
Från 8 900 kr

Hybridfiller då den består av både hyaluronsyra och kalciumhydroxiapatit. Fillern (hyaluronsyran) ger ett direkt lyft och sedan jobbar kalciumhydroxiapatiten med att bygga upp hudstrukturen underifrån med mer kollagen och elastin. Resultatet börjar synas efter 3 månader och sen gradvis mer upp till ett år. Hur mycket man lägger är individuellt men minst en spruta (1,25ml) per sida.

erik-mclean-7YNi8XRryDo-unsplash.jpg
bottom of page